Algemene informatie

Mijn naam is Geoffrey Van den Brande en ik ben 20 jaar. Sinds mijn vroege tienerjaren ben ik al bezig met stuntsteppen. Wat eerst een onbekende sport voor me was, werd snel mijn passie. Toen ik 16 was ben ik beginnen lesgeven bij skatehal Fitopia. Ik vond het geweldig om mijn passie te delen met de kinderen. Nu volg ik KMO-Management op KDG, en ben ik sterk bezig met ondernemen. Daarom heb ik besloten om de 2 dingen die ik het leukst vind te combineren!

Wat is Drop In ?

Omdat ik vond dat er weinig georganiseerd werd in de Belgische stuntstepscéne heb ik Drop In opgericht. Ten eerste is het de bedoeling om lessen aan te bieden aan iedereen die hier behoefte aan heeft ( zowel beginners als gevorderde kunnen hiervan genieten) . Vervolgens organiseren we ook uitstappen naar grote skateparken, meestal in het buitenland. Uit eigen ervaring weet ik dat het vaak moeilijk is om er heen te geraken. Daarom reizen we allemaal tesamen wat ook de groepssfeer versterkt. Deze uistappen zijn onder volledige professionele begeleiding. In de vakantieperiodes zullen we ook stepkampen organiseren. Een hele week vol stepplezier en avontuur. Tenslotte zijn we ook nog actief op youtube. Hier kan je terecht voor diverse video's over het steppen. Denk maar aan tutorials om tricks te leren maar ook vlogs van onze avonturen op de skateparken.

Samenwerken ?

Drop In staat open voor allerlei diverse samenwerkingen. Van skateparken tot sponsors etc. Hiervoor kan je best bellen of mailen. De gegevens vindt u op de contact pagina.

Beeldmateriaal

Je kan me steeds volgen op instagram. Hier post ik regelmatig nieuwe foto's en video's!
Ik heb ook een eigen youtube kanaal. Hier kan je verschillende step gerelateerde video's vinden. Bijvoorbeeld uitleg over bepaalde tricks, vlogs en nog veel meer!